bedomning

Vi är super glada över att kunna presentera listan över 1105 lag som klarat att få upp Webbstjärnans logga på första sidan samt en beskrivning om vilka som ligger bakom sajten. Grattis till att ni klarat gallring 1!

Läs mer »

vlag11

Vi är otroligt glada att denna vecka kunna presentera två tårtvinnare och 51 nya lag som har lyckats uppfylla Webbstjärnans grundläggande krav, genom att lägga upp Webbstjärnans logga och skapa en Om-sida.

Läs mer »

veckanslag10

Vi är otroligt glada att denna vecka kunna presentera 53 nya lag som har lyckats uppfylla Webbstjärnans grundläggande krav, genom att lägga upp Webbstjärnans logga och skapa en Om-sida.

Läs mer »

veckanslag5

Vi är otroligt glada att denna vecka kunna presentera 52 nya lag som har lyckats uppfylla Webbstjärnans grundläggande krav, genom att lägga upp Webbstjärnans logga och skapa en Om-sida.

Läs mer »

vinnare

Än finns det möjligheter för nya lag att anmäla sig. Ända fram till den 28 februari har vi öppet för nya lag att komma in och anmäla sig. Men samtidigt närmar vi oss dagen då tävlingen sätter igång. Naturligtvis kommer då frågan om vad som krävs för att vinna Webbstjärnan. Vad gör ett vinnande lag?

Läs mer »