vlista48

Denna vecka är det 13 nya lag som uppfyller de grundläggande kraven genom att publicera en logga och en Om-sida. Bra jobbat! Nästa vecka börjar gallringarna, så se till att din webbplats uppfyller de grundläggande kraven med innan den 1:a april för att gå vidare i Webbstjärnans tävling.

Läs mer »

vlista2

Denna vecka är det 25 nya lag som uppfyller de grundläggande kraven genom att publicera en logga och en Om-sida. Bra jobbat!

Läs mer »

28nyalag

Denna vecka är det 95 nya lag som uppfyller de grundläggande kraven genom att publicera en logga och en Om-sida. Bra jobbat!

Läs mer »

reflex_blogg_2

En vecka framöver kommer Webbstjärnan ha en kampanj där vi delar ut reflexer till alla elever i lag som får upp/redan fått upp Webbstjärnans logga och en Om-sida, det vill säga de grundläggande villkoren.

Läs mer »

4:e advent 2012

23 december, 2012 av

4advent-2012

I morgon är det julafton och självklart vill vi ge dig och ditt lag en julklapp! En julpuff som ni kan använda på er sajt.

Läs mer »

plugin-widgets

Webbstjärnan utvecklas och förbättrar sina verktyg för att du enklare ska kunna fokusera på ditt innehåll. Nu kan du lägga in vår logga med ett knapptryck.

Läs mer »

vlag13

Idag presenterar vi den sista omgången av veckans lag då bedömningen av bidragen startar nästa veckan. Här kommer 46 nya lag som har uppfyllt Webbstjärnans grundläggande krav, genom att lägga upp Webbstjärnans logga och skapa en Om-sida.

Läs mer »

veckanslagv6

Vi är otroligt glada att denna vecka kunna presentera 43 nya lag som har lyckats uppfylla Webbstjärnans grundläggande krav, genom att lägga upp Webbstjärnans logga och skapa en Om-sida.

Läs mer »

veckanslag5

Vi är otroligt glada att denna vecka kunna presentera 52 nya lag som har lyckats uppfylla Webbstjärnans grundläggande krav, genom att lägga upp Webbstjärnans logga och skapa en Om-sida.

Läs mer »

Coffe och gröna toppar

Min tio i topp lista med personliga favoriter.  Min lista innehåller bara nio lag, eftersom det sista laget inte längre uppfyller tävlingskraven.

Läs mer »