ide

Webbhotell och domännamn betalas av Webbstjärnan under ett år och stängs sedan automatiskt. Det är därför viktigt att återanmäla sig om man tänker vara med ett år till!

Läs mer »

superstarmedia2

Vi bjuder in Cecilia Johanssons (ansvarig lärare för bland annat silvervinnande www.superstarmedia2.se i kategorin grundskola 6-9 2011) elev Ida för att berätta om hur det är att vara vinnare och hur det är att arbeta med webben i samband med Webbstjärnan.

Läs mer »

veckanslag7

Vi vill glatt presentera veckans nya lag som har både en Om-sida och en logga på sin webbplats samt våra tårtvinnare.

Läs mer »

53lag

Vi är superglada att kunna presentera 54 nya lag som på bara en vecka har lyckats uppfylla Webbstjärnans grundläggande krav, genom att lägga upp Webbstjärnans logga och skapa en Om-sida.

Läs mer »

lagwebbstjarnan

Förra veckan lanserade vi listan över de lag som då skulle klara första gallringen och vara med i tävlingen om att vinna 20 000 kr. Nu har det gått en vecka och listan fylls på denna vecka med 38 bidrag som kommer att få varsitt diplom som bevis för sina kunskaper i webbpublicering.

Läs mer »

lag

Webbstjärnans tävling drar igång den första april. Det första vi gör i samband med tävlingsstarten är att vi gallrar bland alla tävlingsbidrag. De bidrag som har vår logga på första sidan och en om-sida, får ett diplom och tar sig vidare i tävlingen och är med och tävlar om 20 000 kr.

Läs mer »

matteord-blogg

Så nu börjar vi närma oss slutet av oktober, och även denna vecka har vi på Webbstjärnan lottat fram veckans lag. Den här veckan är det laget Matteord från Eskelhem skola på Gottland som har lyckan att stå i rampljuset.

Läs mer »

ivårkikare-blogg

Även denna vecka har vi på Webbstjärnan lottat fram veckans lag. Den här veckan är det laget I vår kikare från Ystad som får stå i rampljuset.

Läs mer »

khalifa-tillblogg

Vi på Webbstjärnan har även denna vecka lottat fram veckans lag. Den här veckan är det laget Khalifa.se från Karlshamn i Blekinge som arbetar med sitt skolarbete Miljödeckarna.

Läs mer »

bloging

Elisabeth Jagell berättar om hennes erfarenheter av att arbeta med webbpublicering i skolan. Tillsammans med sina elever skapade hon klassbloggen V4:or som de tävlade med i Webbstjärnan 2011.

Läs mer »