nio

Du har väl inte missat Webbstjärnans egen kursportal med kostnadsfria webbkurser?

Läs mer »

10205771724_a903d28457_z

Vi förtydligar om vad som händer i gallringsprocessen. Dessutom lanserar vi en fundering: vad tror du om en egen nominering till kommande tävlingar?

Läs mer »

vinnare

Dessa lag klarade den andra gallringen och uppfyllde våra krav på en fullständig Om-sida. Stort grattis!

Läs mer »

diplom

Idag kan vi glatt presentera årets 2231 diplomklara lag, vilket betyder att ni är 50 061 elever som får ett diplom. Stort grattis till att ni har klarat gallring 1!

Läs mer »

Sista dagen idag!

31 mars, 2014 av

paminnelse-gallring-blogg

Idag är det sista dagen i årets omgång av Webbstjärnan att uppfylla de grundläggande kraven på logga och Om-sida (och även få upp en komplett Om-sida för att klara gallring nummer två). Dessutom är det sista dagen att nominera till Webbstjärnans lärarpris.

Läs mer »

paminnelse-gallring-blogg

Tisdagen den 1:a april inleds gallringarna i årets omgång av Webbstjärnan. Har du uppfyllt de grundläggande kraven på logga och Om-sida? Har du en komplett Om-sida och klarar gallring nummer två? Vi går igenom gallringsprocessen.

Läs mer »

Viktiga datum!

14 mars, 2014 av

8757345458_246f3a7c80_z

Vi redogör för vårens viktigaste datum i Webbstjärnan. Vill du bli påmind innan tävlingen drar igång? Fyll i det här formuläret.

Läs mer »

sista-dagen-blogg

Idag är det sista dagen att anmäla lag till Webbstjärnan 2014. Se till att anmäla ditt lag idag!

Läs mer »

imorgon-sista-dagen-blogg

Imorgon är det sista dagen att anmäla lag till Webbstjärnan 2014. Se till att anmäla ditt lag idag!

Läs mer »

scary_ccbysa_kalexanderson

Vi på Webbstjärnan pratar med många av er dagligen: i telefon, över mejl eller i våra kanaler på sociala medier. Ibland möter vi personer som vill avregistrera sig eller lägga ned sitt projekt, av olika anledningar. Vi vill belysa den vanligaste anledningen: den tekniska.

Läs mer »