WEBBSTJARNAN_PRISUTDELNING_SCENBILDER-0V5A7145

Prisutdelningen pris för pris finns nu tillgänglig på Youtube, så att du kan se pris, för pris och få reda på vilka som egentligen vann samt med vilken motivering.

Läs mer »

cecilia_johansson

Det går fortfarande att anmäla lag till Webbstjärnan 2014. Kan man nå framgång om man anmäler sig sent? Och hur gör man? Webbstjärnan har pratat med Cecilia Johansson vars lag superstarmedia.se vann guld i Webbstjärnan 2010, trots att de då bara hade hunnit jobba med sajten i några månader.

Läs mer »

ballonkalas_2

Prisutdelningen för Webbstjärnan 2013 är precis avslutad och här presenteras listan på de vinnande lagen tillsammans med deras motiveringar.

Läs mer »

ws2012berattar_blogg

I bloggserien ”Webbstjärnor från 2012 berättar” kommer du att få möta nominerade och vinnare i förra årets omgång av Webbstjärnan. Först ut är inga mindre än Ekilla9D1.se, som vann hela två priser (Bästa bidrag och Grundskola 6-9) i Webbstjärnan 2012.

Läs mer »

webbstjarnan_vinnare_blogg

Webbstjärnan är en skoltävling som erbjuder verktygen (webbplats, domän, utbildning och support) för att du ska kunna arbeta med skolarbete på webben. En populär fråga just nu är: vem vinner Webbstjärnan?

Läs mer »

ballonkalas_2

Prisutdelningen för Webbstjärnan 2012 är precis avslutat och här presenteras listan på de vinnande lagen i Webbstjärnan 2012 samt deras motiveringar. Du kan även se prisutdelningen igen på youtube.

Läs mer »

bäddain

På onsdagen den 16/5 kl 13:15 startar prisutdelningen och b la årets Webbstjärna ska koras! Prisutdelningen kommer sändas live via www.webbstjarnan.se men även du kan sända den live från din (eller skolans) webbplats!

Läs mer »

klassrumsnytt

De tog hem silvret i kategorin grundskola årskurs 1-5 och idag berättar Annika Bengtsson (ansvarig lärare) om hur det är att vara vinnare:

Läs mer »

malmo-2058

Vi har bjudit in laget Malmö 2058 (Camilla Lindskoug) för att berätta om deras stund i rampljuset:

Läs mer »

pose

Expedition Augustenborg var ett av de lag som blev nominerade förra året och tog hem ett pris! Vi på Webbstjärnan tog kontakt med laget för att backa tillbaka ett år och få känna av stämningen.

Läs mer »