parasoll

Kanske har du helt kopplat ned och ur och vill inte tänka en tanke på internet och webbpublicering. Eller så kliar det i skaparfingrarna och du sitter med huvudet fullt av tankar och idéer inför hösten. Kanske lite av båda. Sommaren bör innehålla tid för ledighet, det är oftast då inspirationen börjar bubbla. För den flitige och utvilade finns vi på Webbstjärnan tillgängliga.

Läs mer »

bild_matematik-inspiration

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att du som pedagog drivs av kärleken till ditt ämne? Eller är du med för att visa och inspirera andra lärare? Eller vilka är dina skäl?

Läs mer »

bild_dokumentera

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att dokumentera elevernas arbete, eller är det för att de ska kunna lära ut och visa upp sina kunskaper?

Läs mer »

bild_imponeras-av-elever

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att läroplanen säger att du som lärare ska använda moderna verktyg som en del av undervisningen, eller vilka är dina skäl?

Läs mer »

bild_karlek

Varför är du med i Webbstjärnan?Är det för att rektorn har sagt att det är bra att blogga för eleverna eller är det av andra skäl?

Läs mer »

bild_verkliga-mottagare

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att variera arbetssättet, eller för att motivera dina elever?

Läs mer »

bild_support

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att du älskar internet, eller för att vi är bäst?

Läs mer »

bild_schyssta-stjarnor

Varför är du med i Webbstjärnan? För att arbeta med skolans värdegrund, eller för att dina elever ska visa hur man bloggar schysst?

Läs mer »

bild_diplom

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att du tillsammans med dina elever vill skapa läslust, eller är det för att de ska få ett diplom som visar vad de kan?

Läs mer »

bild_roligt

Skälen till att vara med i Webbstjärnan kan vara många, vilka är dina?

Läs mer »