citat_kallkritik_bloggbild

Webbstjärnans webbkurser är inte så många till antalet, men det räcker med att det finns två så måste man välja ;) Så utifrån de reflektioner som pedagoger som gått våra webbkurser tänkte jag göra en bloggserie kring våra webbkurser. Först ut är den om kursen i Källkritik

Läs mer »

vinnare 2014

Den festligaste prisutdelningsceremonin i Webbstjärnans historia är ett faktum. Storvinnare blev Demokreativ, som plockade hem hela tre vinster.

Läs mer »

Vinnare 2014

9 maj, 2014 av

WEBBSTJARNAN_PRISUTDELNING_MINGEL-0V5A6734

Den festliga prisutdelningen är precis avslutad. Här är listan med alla vinnare i respektive tävlingsklass i Webbstjärnan 2014.

Läs mer »

8757343550_639ccd15da

Så var det dags igen för årets nominerade i Webbstjärnan. Här presenteras hela listan. Det var ett stort och svårt arbete att få fram de bidrag som på bästa sätt representerar Webbstjärnan 2014.

Läs mer »

bloggare_id13

Webbstjärnan har startat en grupp på Facebook, för lärare där man kan utbyta idéer, tips, inspiration och pepp. Gå med du också!

Läs mer »

3-dagar-kvar-blogg

Idag är det 3 dagar kvar tills anmälan till Webbstjärnan 2014 stänger. Se till att anmäla ditt lag idag!

Läs mer »

5-dagar-kvar-blogg

Idag är det 5 dagar kvar tills anmälan till Webbstjärnan 2014 stänger. Se till att anmäla ditt lag idag!

Läs mer »

malli

skuggorfråndetförflutna.se kan man läsa ett personligt riktat "Tack!" till Malli som arbetar i Webbstjärnans support. Jag tog en pratstund med Malli för att se varför, och passade på att fråga om hennes bästa tips till bloggande elever och lärare.

Läs mer »

cecilia_johansson

Det går fortfarande att anmäla lag till Webbstjärnan 2014. Kan man nå framgång om man anmäler sig sent? Och hur gör man? Webbstjärnan har pratat med Cecilia Johansson vars lag superstarmedia.se vann guld i Webbstjärnan 2010, trots att de då bara hade hunnit jobba med sajten i några månader.

Läs mer »

8757343550_639ccd15da

Jag har smygtittat på våra tävlande bidrag från grundskolan och har verkligen imponerats över hur duktiga ni lärare är på att få eleverna delaktiga i bloggen!

Läs mer »