Allmänhetens röst har öppnat – rösta på ditt favoritbidrag!

Från och med idag kan alla som vill lägga en röst på ett bidrag som tävlar i Webbstjärnan. Omröstningen pågår 15 mars – 15 april 2018.

För att kunna rösta behöver du en e-postadress. Det går att rösta på sitt eget bidrag, men bara en röst per e-postadress registreras. Bidraget med flest röster vinner priset "Allmänhetens röst" och får 2000 kronor i prispengar.

Tipsa föräldrar och anhöriga om att rösta genom att skicka ut information i nyhets- eller veckobrev, skriv ett blogginlägg om det eller uppmana klasskompisen att rösta!

Så här röstar du

  1. Välj ut det bidrag som du vill ge en röst genom att gå in på De tävlande och sedan klicka på det bidrag du vill rösta på.
  2. Vid varje sajt finns ett röstningsformulär. Skriv in din e-postadress och motivering i röstningsformuläret och klicka sedan på "Skicka".
  3. Det skickas nu ett mejl till den e-postadress du angivit. För att din röst ska räknas måste du klicka på länken i mejlet (om du inte mottar något mejl kontaktar du oss på support@webbstjarnan.se så hjälper vi dig).
  4. Din röst är nu registrerad!

Det vinnande bidraget presenteras på prisutdelningen den 18 maj samtidigt som övriga vinnare avslöjas.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Bloggat om artikeln