Foto: Maria Franzen - Årets lärare 2017 av Sanna Tedeborg (CC BY)

Årets nominerade kandidater till Webbstjärnans lärarpris 2018

Liksom tidigare år har allmänheten även i år haft möjlighet att nominera kandidater till Webbstjärnans lärarpris. I priskategorin belönas lärare som på ett förtjänstfullt sätt använder internet för att främja lärande och samarbete tillsammans med sina elever. Det kom in 36 nomineringar totalt från bland annat elever, föräldrar och kollegor. Idag presenterar vi de nominerade!

Följande 18 lärare och pedagoger har nominerats

Alla är ansvariga för minst en webbplats i Webbstjärnan.

Grattis alla nominerade! Vi kommer tillkännage vinnaren på prisutdelningen den 18 maj.

Av utrymmesskäl kan vi tyvärr inte bjuda in de nominerade lärarna till prisutdelningen. Därför rekommenderar vi att du som är nominerad följer prisutdelningen via Webbstjärnans webbplats. Om du vill bli påmind om när prisutdelningen startar kan du anmäla dig här.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Kommentarer

  • Lili Kapper 3 maj 2018, kl 19.37

    Tack 3c på Björkhagens skola. Jag är både rörd och glad! Vilket fantastiskt år - både med Bob Dylan, Anders Fogelström, bloggen, fantastiska utflykter, kungen, Akademien, Trafikkalendern och media.
    Fascinerad av klassens ork, samarbetsförmåga, positiv inställning, viljan att lära och uppleva! Jag kommer att bära med mig era kreativa facklor många år framöver- och aldrig glömma er!

Bloggat om artikeln