Årets nominerade lärare och pedagoger i Webbstjärnan 2016

I år kom det in 27 nomineringar till Webbstjärnans lärarpris. Här belönas en lärare som tillsammans med sina elever upptäcker och använder internet för att främja lärande och samarbete. Ett sätt att öka kunskapen om – och förståelsen för – internet och ett eller flera skolämnen.

Totalt är det 13 lärare och pedagoger som har blivit nominerade till Webbstjärnans lärarpris. Nomineringarna kommer ifrån elever, föräldrar, rektorer, vänner eller kollegor. Några av de nominerade har alltså blivit nominerade av flera personer.

Det är en fröjd att ta del av alla nomineringar och allt det arbete som lärare gör tillsammans med sina elever. En nominering löd så här

Varje fredag får jag se min tjej glittra och gnistra i deras bloggsändning. Jag är så glad för hon har haft det så jobbigt hela grundskolan och gömt sig bakom allt och alla. Tack vare *lärares namn* står hon längst fram och lyser nu! Det är ovärderligt, och om nån är värd ert pris så är det den här läraren.

och en annan så här

Målinriktad och inspirerande för eleverna driver han utvecklingen av sin projektidé. Eleverna som jobbar enligt sajtens handledning är mycket motiverade och nöjda med sina publicerade resultat.

Vi kommer stolt tillkännage vinnaren på prisutdelningen den 9:e maj. Prisutdelningen sänds live och du kan få en påminnelse så att du inte missar den.

 

Följande lärare och pedagoger har nominerats till Webbstjärnans lärarpris

Anders Helgotsson, Hovgårdsskolan

Camilla Göransson, Ättekullaskolan

Gunilla Gerdvall, Stocksätterskolan

Jakob Björkengren, Ljungenskolan

Jennie Rosén, Oxievångskolan

Karin Jern Karlsson, Katedralskolan i Skara

Maria Franzén, Högåsskolan

Marie Uppman, Fjärdhundraskolan

Martin Frisén, Navet

Tommy Sandström, Eriksbersskolan i Uppsala

Veronie Lejonord, Stocksätterskolan

Ylva Pettersson, Katedralskolan i Skara

Åsa Eriksson, Stocksätterskolan

 

 

Lycka till!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.