Bloggar du med en surfplatta eller smartmobil – skrota appen!

Alla som bloggar med hjälp av surfplatta eller mobil vet att Wordpress mobila-app kan ställa till en del problem för oss. Det är ständiga uppdateringar som gör att den inte fungerar, men nu kan du få slut på app-problemen genom att välja bort den.

Liksom många andra webbtjänster är WordPress medveten om att vi har flyttat från datorer till mindre mobila enheter. För att möta oss och hur vi använder webben har utvecklarna gjort verktyget mer touch-vänligt så att vi kan blogga direkt från våra smarta enheter.

Sluta använda wordpress-appen

I Webbstjärnan är det massor med elever och lärare som använder mobila enheter i skolan. Ska du blogga i Webbstjärnan med en surfplatta eller en mobil rekommenderar vi att du gör det med hjälp av webbläsaren som finns på din enhet. Du loggar in via www.webbstjarnan.nu/wp-admin och sedan väljer du den webbplats som du ska uppdatera. Skapa ett inlägg skriv med hjälp av enhetens tangentbord och publicera.

Jag prövade tidigare idag och till min stora lycka kunde jag ta bilder direkt med ipaden och infoga i mitt inlägg, allt med hjälp av en webbläsaren.

Så blogga på med surfplattan eller mobilen, men strunta i appen.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.