Allmänheten har sagt sitt och utsett en vinnare till priset Allmänhetens röst. Tack alla som har röstat! I år kom det in nästan 1400 röster.

Läs mer »

Idag är det dags att publicera resultatet av den första gallringen i Webbstjärnan 2018. Nedan presenterar vi webbplatserna som klarat sig vidare i tävlingen och kommit ett steg närmare finalen, du hittar dem i bokstavsordning.

Läs mer »

Webbstjärnans lärarpris går varje år till en lärare som under tävlingsåret använt internet i arbetet på ett inspirerande, utvecklande och pedagogiskt vis tillsammans med sina elever. Den 28 februari öppnade vi nomineringen till årets lärarpris som stänger den 15 april.

Läs mer »

I dag startar gallringen av årets bidrag i Webbstjärnan. Det innebär att era webbplatser nu ska uppnå de grundläggande kraven för att ha en chans att vinna. De sajter som inte uppnått kraven från och med i dag gallras bort.

Läs mer »

Från och med idag kan alla som vill lägga en röst på ett bidrag som tävlar i Webbstjärnan. Omröstningen pågår 15 mars – 15 april 2018.

Läs mer »

Nu är det en vecka kvar innan vi påbörjar gallringen av de tävlande webbplatserna. Ni har på er till den 15 mars att slipa på det sista innan vi börjar bedömningen den 16 mars. De bidrag som blir nominerade i någon av de olika tävlingsklasserna blir inbjudna till prisutdelning på IIS kontor i Stockholm den 18 maj.

Läs mer »

Nu har registreringen till Webbstjärnan 2018 stängt och tävlingen börjat! Det är närmare 620 lag och 32 000 elever med och tävlar i år. Kom ihåg att ni som är med och tävlar har på er till den 15 mars att färdigställa ert bidrag innan gallringen börjar.

Läs mer »

Vill du och dina elever vinna pengar till klasskassan för det arbetet ni har gjort på webben? Anmäl er till tävlingen nu för att inte missa chansen!

Läs mer »

Nu är det mindre än en vecka kvar innan vi stänger årets Webbstjärnan och tävlingen börjar, så kom ihåg att anmäla er om ni inte redan har gjort det. Förstapriset som står på spel är 20 000 kronor till klasskassan och att bli korad till årets Webbstjärna.

Läs mer »

Vi är mycket stolta och glada över att Webbstjärnan, som vi startade 2008 för att utveckla internetanvändandet i den svenska skolan, nu är inne på sitt tionde år och har vuxit sig större genom åren. I år deltar 55 000 barn och ungdomar från hela Sverige. 

Läs mer »