Ett gäng killar på Ådalsskolan i Kramfors har ägnat sig åt pedagogik genom att lära ut grunderna i programmeringsspråket Scratch. Bland annat tack vare en engagerad lärare och Webbstjärnans kursportal.

Läs mer »

Den här veckan börjar några av er gå på jullov och vi vill hinna ge tre kunskapsklappar till dig som vill avsluta terminen med att lära dig något mer.

Läs mer »

Här kan du hitta alla bilder från Webbstjärnans prisutdelning 2015!

Läs mer »

Anderssolstralar.se kunde tyvärr inte medverka på prisutdelningen igår, men de knep ju bronsplatsen för grundskola 1 - 3. De har bloggat om det de fick på posten!

Läs mer »

Här nedan presenteras alla vinnare från prisutdelningen 2015. Du kan se filmklippen från när priserna tas emot och delas ut. Stort grattis till er alla!

Läs mer »

Vinnare 2015

11 maj, 2015 av

Efter en fantastisk prisutdelning som hölls på Rival i Stockholm har nu årets Webbstjärnor korats och alla priser delats ut. Här hittar du hela listan på årets vinnare!

Läs mer »

På måndag den 11/5 har vi ingen support öppen på grund av Webbstjärnans prisutdelning. På tisdag 12/5 är vi tillbaka som vanligt.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen sv.wikiversity.org/wiki/makt_och_uppror där besökaren finner en öppen lärresurs kring temat makt och uppror.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Klassblogg är webbplatsen linghedf3.se där lågstadieeleverna i en byskola utanför Falun kommunicerar, testar och undersöker webben.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen artemps.se där fem entreprenörer skildrar och marknadsför sitt egna klockvarumärke AR Temps.

Läs mer »