Det här händer i höst

Stort tack för det här läsåret och TACK för att vi har fått ta del av ert skolarbete på webben. Vi ser fram emot fortsättningen den 9 augusti 2016. Få en påminnelse när Webbstjärnan öppnar igen.

  • Webbstjärnan öppnar den 9 augusti 2016! Då kan du registrera nya sajter och återanmäla (när du loggar in på din sajt) de du redan påbörjat. Få en påminnelse när Webbstjärnan öppnar igen!
  • Workshops arrangeras! I augusti och september tillhandahåller Webbstjärnan kostnadsfria workshops. Vet du att dina kollegor önskar en kickstart i sitt bloggande? Tveka inte att höra av dig till therese@webbstjarnan.se så tittar vi på möjligheter att komma till er skola och hålla i en hands on-workshop om hur du kommer igång med att publicera skolarbete på webben.
  • Ny pedagogtjänst! Webbstjärnan har sedan starten 2009 sett att fler och fler pedagoger vill ha möjligheten att blogga i sin roll som pedagog. Vi kommer i höst därför lansera tjänsten Webbpedagog som ger dig som pedagog möjligheten att skapa en egen blogg med en valfri, ledig .se-adress. Anmäl dig här om du vill få ett mejl när vi lanserar tjänsten.

Stänger Webbstjärnan nu?

Webbstjärnans support har öppet tills vi startar ett nytt läsår i augusti. Du når oss vardagar 08:00 – 16:00 på telefon 08-452 35 00 och support@webbstjarnan.se.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.