En bloggare att följa under Internetdagarna

Vi har bjudit in tre bloggare som ska blogga kring Internetdagarna, så att du som inte kan komma får en möjlighet att får information om vad som sker och kan följa konferensen på distans. Här presenteras Mikael Tylmad som kommer att blogga.

Vem är du?

- Jag heter Mikael Tylmad och arbetar som systemadminstratör och IT-pedagog på högstadieskolan Södertörns friskola. Jag föreläser även i programmering på olika gymnasieskolor.

Var kan man hitta din blogg och var kommer du att blogga om Internetdagarna?

- På min blogg Programmering är roligt kan du följa mina reflektioner och tankar.

Vad ser du fram emot att ta del av på Internetdagarna?

- Jag ser fram emot att få lyssna på de olika föreläsarna under Webbstjärnan-dagen "Elevers integritet på nätet", speciellt intressant ska det bli att få höra Skolverket berätta om den roll som de spelar när det gäller skolornas arbete med Internet. Heldagen om den digitala vardagen ska också bli väldigt spännande att följa. På min skola märker man tydligt att en stor del av elevernas sociala umgänge utspelas på Internet, och där kan man verkligen säga att vardagen är digital för många. Debatten "Uppkopplad – vad innebär det?" ska bli mycket intressant att lyssna på. Jag hoppas på att få lära mig många klokheter som jag kan ta med mig till skolans värld, och kanske få några högstadieelever att tänka till lite.

--

Än finns det platser att fylla på vårt spår "Elevers integritet på nätet" på Internetdagarna och du som har lag i Webbstjärnan kan gå för 400 SEK (du har fått rabattkod i mejlen, om inte: mejla support@webbstjarnan.se så hjälper vi dig).

Kommenteringen är stängd för denna artikel.