En genuin klassblogg får besökaren ta del via dab5an.se

Söker du inspiration för att du vill skapa en klassblogg? Webbstjärnan är en fantastisk resurs för dig som söker inspiration. En sajt som du kan kolla in om du vill ha en skapa en klassblogg är dab5an.se. Det är klass fem på Athenaskolan som står bakom bloggen.

Eleverna på dab5an.se har formulerat syftet på följande sätt:

En klassblogg där vi visar upp vårt skolarbete under hela skolåret i skolans alla ämnen. Syftet med detta är att få ut vårt skolarbete online så att föräldrar, vänner och släktingar kan följa arbetet i klassen.

På en genuin klassblogg ska det finnas mycket skolarbetet och det finns det på dab5an.se. På bloggen har t.ex alla elever presenterat sig själva på engelska. Besökaren kan också ta del av personliga texter. På denna klassblogg finns också fantastiska filmer som den där eleverna presenterar sitt bildarbete med abstrakt konst, eller den eleverna testar green-screen, och återskapar en scen ut Titanic. Hela bloggen dab5an.se skiner av skaparglädje. Jag njuter lite extra när jag tar del av Lucia-kvällen där elever tillsammans med föräldrar gör Manequinn challenge, tänka sig vilken viral succé ;)

Så vill du ha inspiration för att skapa en klassblogg, kolla in dab5an.se som årskurs fem i Athenaskolan i Visby bygger.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.