I år var det som vanligt många som röstade i allmänhetens röst, och sammanlagt kom det in fler än 3000 röster. Den webbplats som vann fick över 256 röster, tvåan fick 209 röster och den webbplats kom på tredje plats fick 130 röster.

Läs mer »

I natt stänger vi röstningen. Passa på att rösta på det bidraget du vill ska vinna Allmänhetens röst.

Läs mer »

Närmare 2000 röster har kommit in och det ledande bidraget har nästan 200 röster. Ett bra tips är därför att påminna föräldrar och anhöriga genom att skicka ut information i nyhets- eller veckobrev, skriva blogginlägg om det eller uppmana klasskompisen att rösta!

Läs mer »

Röstningen för Allmänhetens röst i Webbstjärnan pågår för fullt och den har öppet till och med 15 april. Om du vill göra det enkelt för dina besökare att rösta på ditt bidrag kan du skriva ett blogginlägg på er sajt som leder dem till er röstsida.

Läs mer »

Om du anmäler dig till Webbstjärnans tävling har du även möjlighet att kamma hem priset "Allmänhetens röst". Här är det folket som bestämmer vilken sajt som ska belönas.

Läs mer »

I år fick vi in rekordmånga röster till Allmänhetens pris! Aldrig har så många engagerat sig i Webbstjärnans offentliga omröstning, som i slutet var en riktigt rysare!

Läs mer »

Idag 15/4 är det sista dagen att rösta i Allmänhetens röst samt att skicka in nominering till lärarpriset. Sista chansen att lägga din röst!

Läs mer »

Alla deltagande bidrag kan vinna Allmänhetens pris som avgörs via röstning. Men hur röstar man? Kika här!

Läs mer »

Från och med 15 mars kan alla som vill lägga en röst på ett bidrag som tävlar i Webbstjärnan.

Läs mer »

Med 4 dagar tills vi påbörjar gallringen i tävlingen vill vi passa på att påminna om att vi öppnar Allmänhetens röst på söndag 15 mars kl. 13.00!

Läs mer »