"Tack vare vårt deltagande i Webbstjärnan har hela skolan fått en skjuts till att utvecklas och förändras" – Stocksätterskolan.se

Läs mer »

En skola som stödjer lärare och elever i skolarbete på webben är en skola som vill framtidssäkra sina elever. På Webbstjärnan vill vi stötta de som väljer att bli webbstjärnor.

Läs mer »

Liljeborggamma.se följer sina besökare med nyfikenhet. Det kan du också när du skapar en sajt i Webbstjärnan.

Läs mer »

Webben öppnar upp möjligheten till att vara mer transparenta i sitt lärande. Det fungerar som en vanlig brainstorming – när någon kläcker en idé kan den andra bygga vidare på den.

Läs mer »

När vi besöker storangsskolan07.se möts vi av sloganen ”vi vill, vi kan” som inte bara inspirerar oss till att läsa vidare utan visar också på deras engagemang.

Läs mer »

På IIS är vi måna om att internet ska vara till för alla. Med hjälp av Webbstjärnan kan du som arbetar i skolan se till att era elever blir producenter istället för att bara vara konsumenter av internet. Något som sanghuset07.se tagit fasta på.

Läs mer »

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att du som pedagog drivs av kärleken till ditt ämne? Eller är du med för att visa och inspirera andra lärare? Eller vilka är dina skäl?

Läs mer »

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att läroplanen säger att du som lärare ska använda moderna verktyg som en del av undervisningen, eller vilka är dina skäl?

Läs mer »

Varför är du med i Webbstjärnan?Är det för att rektorn har sagt att det är bra att blogga för eleverna eller är det av andra skäl?

Läs mer »

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att variera arbetssättet, eller för att motivera dina elever?

Läs mer »