En av de nominerade i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen artemps.se där fem entreprenörer skildrar och marknadsför sitt egna klockvarumärke AR Temps.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen podifort.se där fem elever från Polhemsgymnasiet i Göteborg marknadsför sin egenutvecklade fotvårdsprodukt.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen ufsidan.se. Det är en plattform där grundarna har samlat och säljer andra UF-företags produkter.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen unikfika.se som drivs av tre blivande konditorer från Grillska gymnasiet Sundbyberg. På sajten kan man enkelt beställa fredagsfika till kontoret.

Läs mer »

Vi på Webbstjärnan har tidigare bloggat om tävlingskategorin UF/Entreprenörskap där webbplatsen du skapar i Webbstjärnan bland annat kan vara en webbshop. Vi har det perfekta tipset för dig som vill starta en sådan.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen www.webbenföralla.se där högstadieeleven Alicia dokumenterar sitt arbete med att skapa datormöss för handikappade.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen www.spurtenuf.se där tre unga företagare från Polhemskolan i Lund marknadsför sitt motionslopp i Lomma.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Entreprenörskap är www.sattdig.se där fyra unga företagare presenterar sin innovation – en bänk som monteras på en lyktstolpe.

Läs mer »

Nu närmar sig nomineringen och prisutdelningen med stormsteg och vi kan här och nu presentera de 100 bästa lagen i Webbstjärnan 2014. De här lagen speglar Webbstjärnan 2014 på ett utomordentligt vis och är också en representativ bild av hur kanonbra skolarbete på webben kan se ut. Grattis till er alla!

Läs mer »

Det börjar dra ihop sig i Webbstjärnan 2014. Den första april börjar bedömningarna av webbplatserna och vi tänkte därför presentera vad som kan göra en webbplats till en vinnare i de olika tävlingsklasserna. Sist ut: specialpriserna. Läs alla inlägg i bloggserien här.

Läs mer »