Juryn har utsett årets nominerade sajter! Alla nominerade kommer att få en inbjudan till prisutdelningen, som går av stapeln i Stockholm den 9:e maj. Vi vill även gärna uppmana den som vill att gratulera de nominerade till deras framgångar på webben. Stort grattis!

Läs mer »

Topp 100 pins

Det här är topp 100 i Webbstjärnans tävling 2016. Att bli ett av de 100 bästa lagen är ett nålsögat att ta sig igenom, innan juryns nomineringar presenteras. 100-listan visar på bredden i Webbstjärnan och lyfter fram de skolarbeten som är innovativa och uppfyller bedömningskriterier.

Läs mer »

Vi på Webbstjärnan genomför just nu ett jättearbete för att ta fram nomineringarna till årets tävling. Dessa sajter har tagit sig vidare till nästa steg.

Läs mer »

Dessa lag klarade den andra gallringen och uppfyllde våra villkor på en fullständig Om-sida. Ni är ett steg närmare prisutdelningen. Stort grattis!

Läs mer »

Med anledning av att vi gallrar årets bidrag i Webbstjärnan har vi stängd support från tisdag 17 mars till tisdag 24 mars. Detta innebär att vi inte kommer att ha någon telefonsupport under dessa dagar. Vi svarar på mejl. Vi hörs igen nästa vecka!

Läs mer »

Nu närmar sig nomineringen och prisutdelningen med stormsteg och vi kan här och nu presentera de 100 bästa lagen i Webbstjärnan 2014. De här lagen speglar Webbstjärnan 2014 på ett utomordentligt vis och är också en representativ bild av hur kanonbra skolarbete på webben kan se ut. Grattis till er alla!

Läs mer »

”Gallringen är en svår men samtidigt rolig process”. Vi har pratat med Malli kring hur man egentligen gallrar bland bidrag i Webbstjärnan.

Läs mer »

Vi förtydligar om vad som händer i gallringsprocessen. Dessutom lanserar vi en fundering: vad tror du om en egen nominering till kommande tävlingar?

Läs mer »

Här är de viktiga datumen framöver i Webbstjärnan 2014 - det vill säga, när vi publicerar de olika gallringarna och redogör för de nominerade.

Läs mer »

Med anledning av att vi gallrar årets bidrag i Webbstjärnan har vi stängd support från måndag den 31 mars till fredag 4 april. Detta innebär att vi inte kommer att ha någon telefonsupport under dessa dagar. Vi svarar på mejl. Vi hörs igen nästa vecka!

Läs mer »