Tävlande i tävlingsklassen Grundskola 6-9 är webbplatsen www.emma.manhemspanska.se. En webbplats som är skapad av en nioklassare på Manhemsskolan.

Läs mer »

Tävlande i tävlingsklassen Grundskola 6-9 är webbplatsen www.novellisa.se. En webbplats som är skapad av en klass på Svaneskolan i Lund.

Läs mer »

Tävlande i tävlingsklassen Grundskola 1-5 är webbplatsen www.ipadpanelen.se. En webbplats som drivs av 4 olika klasser: 4-6:an på Eskelhem skola på Gotland, klass 1 A på Backaskolan i Ystad, 1A på Västerskolan i Knislinge och 1-3 på Eskelhem skola på Gotland.

Läs mer »

Tävlande i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen www.tranaglosor.se. En webbplats som är skapad av två förstaklassare på Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm.

Läs mer »

Tävlande i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen www.begagnat.org. En webbplats som är skapad av en tredjeklassare på Nyköpings Enskilda Gymnasium.

Läs mer »

Tävlande i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen www.haggviksbladet.se. En webbplats som är skapad av elever från årskurs 1, 2 och 3 på Häggviks Gymnasium.

Läs mer »

Tävlande i tävlingsklassen Grundskola 1-5 är webbplatsen www.ersmark4.se. En webbplats som är skapad av klass 4 på Ersmark skola.

Läs mer »

Tävlande i tävlingsklassen Grundskola 6-9 är webbplatsen www.hedebyposten.se. En webbplats som är skapad av eleverna på Hedebyskolan.

Läs mer »

Tävlande i tävlingsklassen Klassblogg är webbplatsen www.elevnytt.se. En webbplats som är skapad av klass 6 på Löderups skola.

Läs mer »

Tävlande i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen www.snicksnacka.spraksociologi.se. En webbplats som är skapad av två andraklassare på Dragonskolan i Umeå.

Läs mer »