En av de tävlande i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen www.isladd.se som är skapad av Adam och Mattias från JB Gymnasiet i Växjö.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Grundskola 1-5 är webbplatsen www.nalleresan.se som berättar om hur eleverna i fjärde klass på Sofielundsskolan i Malmö har skickat en nalle ut på en resa genom Sverige.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen www.utanmamma.se där fyra unga företagare visar upp sin bok om att flytta hemifrån.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Grundskola 6-9 är webbplatsen www.studieproffs.se som är full av studieteknikstips från eleverna i 8B på Linneaskolan i Umeå.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen www.detsocialafenomenet.se som är skapad av två elever från Viktor Rydberg Gymnasium Jarlaplan i Stockholm..

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen www.collectionsbyemme.se som är skapad av Lenika från Ängelholms gymnasieskola.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen www.aikvadrat.se där Albin och Alexander från Österängsgymnasiet i Kristianstad presenterar sin podcast ”A i kvadrat”.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Grundskola 1-5 är webbplatsen www.itbarnen.se av klass 5L på Enehagens skola i Värnamo.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Grundskola 6-9 är webbplatsen www.omzlatan.se där elever med svenska som andraspråk läser – och skriver till – Zlatan.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Grundskola 1-5 är webbplatsen www.projectworld.se som är skapad av 5B på Bålbroskolan i Rimbo.

Läs mer »