En av de tävlande i tävlingsklassen Grundskola 7-9 är webbplatsen www.skuggorfråndetförflutna.se där elever i Örebro skriver historia med lokal anknytning.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen www.smade.se där den unga företagaren Sara från Västerås säljer miljövänliga kläder med konstnärliga tryck.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Teknik är www.testbase.se där fyra elever från Hässleholms Tekniska Skola håller på att skapa en uppgiftsgenerator som på sikt ska bidra till att digitalisera skolan.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen www.webbenföralla.se där högstadieeleven Alicia dokumenterar sitt arbete med att skapa datormöss för handikappade.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen www.spurtenuf.se där tre unga företagare från Polhemskolan i Lund marknadsför sitt motionslopp i Lomma.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Grundskola 4-6 är www.klasskamraterna.se där elever i årskurs fyra på Furulundsskolan bloggar för att skapa gemenskap i klassen.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Tema är www.team6.se där elever från Erlaskolan Östra i Norrköping publicerar skolarbeten inom NO och teknik under mottot: På riktigt är viktigt.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Grundskola 4-6 är webbplatsen www.houseofalvik.blogspot.se där Alviksskolan i Luleå driver ett storyline-inspirerat projekt.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen www.oowleyewear.com där fyra unga företagare säljer sina snygga solglasögon i trä.

Läs mer »

En av de tävlande i tävlingsklassen Teknik är webbplatsen www.timekarlstad.se där två elever som går TIME-programmet i Karlstad berättar om sin utbildning.

Läs mer »