En av de nominerade i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen sv.wikiversity.org/wiki/makt_och_uppror där besökaren finner en öppen lärresurs kring temat makt och uppror.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Klassblogg är webbplatsen linghedf3.se där lågstadieeleverna i en byskola utanför Falun kommunicerar, testar och undersöker webben.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen artemps.se där fem entreprenörer skildrar och marknadsför sitt egna klockvarumärke AR Temps.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Grundskola 7-9 är webbplatsen slugt.se. Via sin blogg hoppas gänget från Onsala Montessoriskola kunna inspirera andra att dela med sig av sitt kreativa skapande.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Tema är webbplatsen hundsport2014.se som åskådliggör vardagen på Hundsportgymnasiet i Forshaga och levererar allt man vill veta om hundar.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen skolflora.se. Det är en webbencyklopedi som presenterar växter och blommor från a till z.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Teknik är webbplatsen krow.se där två gymnasieelever som är intresserade av programmering har skapat en webbtjänst som ska underlätta för alla som söker jobb.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen podifort.se där fem elever från Polhemsgymnasiet i Göteborg marknadsför sin egenutvecklade fotvårdsprodukt.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Grundskola 7-9 är webbplatsen thecolourofthehumanheart.se. Niorna från Furutorpskolan i Vinslöv gör allting i sin blogg på engelska och samarbetar även med två amerikanska författare.

Läs mer »

En av de nominerade i tävlingsklassen Tema är webbplatsen grundämnen.se där tre elever från Södertörns friskola i Huddinge har gett det periodiska systemet nytt liv.

Läs mer »