Här är de nominerade bidragen i Webbstjärnan 2015! Alla nominerade blir inbjudna till Webbstjärnans prisutdelning den 11 maj som även kommer att sändas via webben. Grattis!

Läs mer »

Så var det dags igen för årets nominerade i Webbstjärnan. Här presenteras hela listan. Det var ett stort och svårt arbete att få fram de bidrag som på bästa sätt representerar Webbstjärnan 2014.

Läs mer »

Här är de viktiga datumen framöver i Webbstjärnan 2014 - det vill säga, när vi publicerar de olika gallringarna och redogör för de nominerade.

Läs mer »

Här är listan på de nominerade lagen i Webbstjärnan 2012. Alla nominerade blir inbjudna till Webbstjärnans prisutdelning den 16 maj som även kommer att sändas via webben.

Läs mer »

Expedition Augustenborg var ett av de lag som blev nominerade förra året och tog hem ett pris! Vi på Webbstjärnan tog kontakt med laget för att backa tillbaka ett år och få känna av stämningen.

Läs mer »

Tävlande i tävlingsklassen Bästa projektarbete är webbplatsen Din dröm Min vardag. En webbplats som är skapad inom ramen för projektarbete 100p av två tredjeklassare på YBCgymnasiet i Sickla.

Läs mer »

I tävlingsklass 6-9 är lag 6b Myrsjöskolan En bok och matteblogg nominerad.

Läs mer »

Vi laddar upp för prisutdelningen genom att ge ordet till de nominerade lagen som via epost svarat på fem frågor som vi skickat ut för att de ska få en möjlighet att ge sin bild av sitt tävlingsbidrag.

Läs mer »

Bland de nominerade lagen i tävlingsklass Gymnasiet finns Malmö 2058, som nominerats av juryn med följande motivering: För att projektet söker skapa engagemang och medvetenhet hos eleverna om deras närmiljö och stad.

Läs mer »

Www.expeditionaugustenborg.se är nominerade i grundskolan klass 7-9.

Läs mer »