Du kommer att kunna följa prisutdelningen LIVE här på webbstjarnan.se samt under hashtagen #wspris16 på Facebook, Instagram och Twitter. Vinnarna presenteras på hotell Rival klockan 13:00. Missa inte!

Läs mer »

Om mindre än en vecka avgörs Webbstjärnan 2015! Vi är superladdade och håller denna vecka på med förberedelser inför prisutdelningen.

Läs mer »

I vanlig ordning kommer vi i år att sända vår prisutdelning live på webben! Anmäl dig via vårt formulär så att du inte missar den.

Läs mer »

Alla deltagande bidrag kan vinna Allmänhetens pris som avgörs via röstning. Men hur röstar man? Kika här!

Läs mer »

Vi vill återigen tacka alla fantastiska tävlingsdeltagare som var på plats under årets prisutdelning av Webbstjärnan för att ni kom och gjorde den så fantastiskt bra!

Läs mer »

25 dans- och teaterelever från Katedralskolan i Skara tog hem storslam på årets prisutdelning. Deras webbplats www.demokreativ.se kammade hem guld i tävlingsklassen Gymnasiet, vann Allmänhetens röst och utsågs till Bästa bidrag i Webbstjärnan 2014. Vi tog ett snack med tjejerna direkt efter prisutdelningen på Rival i Stockholm.

Läs mer »

Den festligaste prisutdelningsceremonin i Webbstjärnans historia är ett faktum. Storvinnare blev Demokreativ, som plockade hem hela tre vinster.

Läs mer »

På fredag klockan 13:00 sänds prisutdelningen live på webben, så att alla klasskompisar, föräldrar, kompisar, kan följa det som sker i Stockholm.

Läs mer »

Vi fick äran att intervjua webbstjärnor på prisutdelningen och nu kan du ta del av det här!

Läs mer »

Prisutdelningen för Webbstjärnan 2013 är precis avslutad och här presenteras listan på de vinnande lagen tillsammans med deras motiveringar.

Läs mer »