Min telefon ringer och jag svarar. I andra sidan presenterar sig en flicka som Engla. Hon berättar att de arbetar med en webbstjärneblogg på elevens val, men nu hon ringer för att hon behöver hjälp. Hon kan nämligen inte lägga upp bilder. Oj tänker jag nu har vi ett stort fel, för om en användare inte kan lägga upp bilder då är något fel.

Läs mer »

Glad sommar!

23 juni, 2016 av

Nu tar Webbstjärnan sommarlov och vi är åter med full bemanning den 9 augusti 2016 (få en påminnelse!). Supporten kommer vara bemannad hela sommaren och du är varmt välkommen att höra av dig på support@webbstjarnan.se eller 08-452 35 00. Ha en fantastisk sommar!

Läs mer »

Under det här läsåret har vi haft en helt ny support som har stöttat alla lärare, pedagoger och elever. I höst får vi förstärkning i Webbstjärnans supportteam och tackar Chris för den här tiden.

Läs mer »

Alla Webbstjärnor använder bilder på sina webbplatser. Därför handlar veckans fråga om vilka bilder du kan använda på din webbplats. När det kommer till bilder så behöver man förhålla sig till en lag som heter Upphovsrättslagen som handlar om de rättigheter som en upphovsman (fotograf, författare, musiker etc.) har.

Läs mer »

Kommer du ihåg Chris och Elin? Det här är Markus och Anton som också är med i supportteamet och som du kommer att komma i kontakt med när du mejlar eller ringer till Webbstjärnan. Just nu är vi inne i en utbildningsperiod och vi (Kristina och Therese) lär dem allt vi kan för att de ska kunna stötta alla stjärnor på webben!

Läs mer »

Vi har en glad kundservice (support) här på IIS, som till och med har blivit silvermedaljörer i SM i telefoni. Du har kanske varit i kontakt med dem när du mejlat info@iis.se. Till hösten kan även vi på Webbstjärnan erbjuda denna SM-vinnande support som kommer ge dig stöd och support för att skapa en webbplats tillsammans med dina elever. I augusti kommer du att möta Chris, Elin, Markus och Anton när du mejlar eller ringer oss.

Läs mer »

I supporten märker vi snabbt när ett problem orsakar strul för många, just nu verkar det vara WordPress egna app som skapar huvudbry för deltagare i Webbstjärnan.

Läs mer »

Idag är det 3 dagar kvar tills vi påbörjar vår gallring. Eftersom det är fredag är det sista dagen för dig att få hjälp av vår support med din webbplats. Ring oss idag!

Läs mer »

När man anmäler ett lag till Webbstjärnan får man tillgång och möjlighet till support och hjälp med sin webbplats. Vi hjälper er att komma igång och även under arbetets gång! Till oss kan du både ringa och mejla med dina frågor om WordPress.

Läs mer »

Efter ett härligt jullov är Webbstjärnan nu på plats igen och redo för en spännande tävlingsvår. Supporten är öppen som vanligt igen och du når oss på 08-452 35 06 samt support@webbstjarnan.se. Varmt välkommen med alla dina frågor du funderat på över jul.

Läs mer »