Vill ni vinna pengar till klasskassan eller den grupp ni arbetar i? Då är det hög tid att anmäla den till tävlingen genom att mejla till support@webbstjarnan.se med information om vilken sajt det gäller och vilken kategori.

Läs mer »

Du som deltar i Webbstjärnans tävling har möjlighet att kamma hem mer än äran. Diplom, pins och prispengar – nu river vi av allt du kan belönas med.

Läs mer »

Vi på Webbstjärnan börjar känna av tävlingspirret och får frågor från lärare, pedagoger och elever om hur man kommer långt i tävlingen. Det är dags att reda ut några frågetecken.

Läs mer »

Likt förra året vill vi belöna "Årets veteran" på prisutdelningen. Årets veteran är ett pris som ges till en webbplats som vuxit genom sin medverkan i Webbstjärnan.

Läs mer »

Nytt för i år är att vi valt att ha tävlingsklasser som är baserade på webbplatsens innehåll snarare än åldern på de som skapar webbplatsens innehåll. När en webbplats anmäler sig till tävlingen uppger de också vilken tävlingsklass de tänker tävla i. Nedan kan du se hur den procentuella fördelningen av lag ser ut i olika tävlingsklasser denna vecka.

Läs mer »

Att klassblogga innebär att du delar med dig av det viktiga som klassen gör. Du kanske även postar veckobrev, skriver kommentarer eller deltar på andra sätt.

Läs mer »

Det är hög tid att anmäla din och dina elevers webbplats till Webbstjärnans tävling. Gör det nu!

Läs mer »

Prisutdelningen närmar sig med stormsteg! Nytt för i år är att du aktivt behöver anmäla sajten till tävlingen. Du behöver även välja vilken tävlingsklass du ska tävla i. Frågan som man behöver ställa sig är således: har min sajt blivit anmäld?

Läs mer »

Dessa lag klarade den andra gallringen och uppfyllde våra villkor på en fullständig Om-sida. Ni är ett steg närmare prisutdelningen. Stort grattis!

Läs mer »

Varje vecka visar vi de lag som uppfyller de grundläggande villkoren genom att publicera en logga och en Om-sida.

Läs mer »