Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att du som pedagog drivs av kärleken till ditt ämne? Eller är du med för att visa och inspirera andra lärare? Eller vilka är dina skäl?

Läs mer »

Skälen till att vara med i Webbstjärnan är många. Kanske vill du precis som andra lärare hitta verktyg för normativ bedömning, eller för att synliggöra lärandet?

Läs mer »

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att du vill arbeta med ett flippat klassrum? Eller är det för att du tänker dig att dina elever ska flippa klassrummet med hjälp av en webbplats?

Läs mer »

I ett arbete med internet i skolan finns det naturligtvis kurser som är som gjorda som för att delta i Webbstjärnan med, en är webbdesign, en annan skulle kunna vara näthandel.

Läs mer »

Det mest spännande med Webbstjärnan är det finns så många olika sorters ingångar och anledningar till att lärare tillsammans med sina elever arbetar med webbpublicering.

Läs mer »

Varför är du med i Webbstjärnan tillsammans med dina elever? Vad gör att du har valt att blogga, bygga en webbplats inom ramen för Webbstjärnan?

Läs mer »

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att utveckla dina elevers entreprenöriella arbetssätt?

Läs mer »

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att skapa skolarbete på webben, att arbeta med webbpublicering eller vilka är dina skäl?

Läs mer »

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att dokumentera elevernas arbete, eller är det för att de ska kunna lära ut och visa upp sina kunskaper?

Läs mer »

Varför är du med i Webbstjärnan? Är det för att få möjlighet att kommunicera med andra skolor och samarbeta, eller vilka är dina skäl?

Läs mer »