Röstningen för Allmänhetens röst i Webbstjärnan pågår för fullt och den har öppet till och med 15 april. Om du vill göra det enkelt för dina besökare att rösta på ditt bidrag kan du skriva ett blogginlägg på er sajt som leder dem till er röstsida.

Läs mer »

Ja, självklart. Webbstjärnan har stängt möjligheten att skapa nya sajter och att anmäla sig till tävlingen, men du kan fortfarande arbeta vidare med din sajt och vi stöttar dig gärna i det arbetet.

Läs mer »

Webbstjärnan har öppet för registrering mellan augusti och februari. Med andra ord, du kan skapa en ny sajt igen den 9 augusti 2016. Vill du bli påmind när vi öppnar igen? Fyll i namn och e-post så hör vi av oss i augusti.

Läs mer »

Du som deltar i Webbstjärnans tävling har möjlighet att kamma hem mer än äran. Diplom, pins och prispengar – nu river vi av allt du kan belönas med.

Läs mer »

Att skapa e-böcker tillsammans med dina elever är inte bara roligt utan även nyttigt träning. Självklart ska era besökare kunna läsa dem på er sajt. Så här gör du din webbplats till ett digitalt bibliotek:

Läs mer »

Det finns olika sätt att logga in på. Vi tänkte lära dig tre olika sätt. Ha ditt användarnamn och lösenord till hands så kör vi!

Läs mer »

Prisutdelningen närmar sig med stormsteg! Nytt för i år är att du aktivt behöver anmäla sajten till tävlingen. Du behöver även välja vilken tävlingsklass du ska tävla i. Frågan som man behöver ställa sig är således: har min sajt blivit anmäld?

Läs mer »

Förra veckan fick vi ett mejl av en lärare som på sin blogg har fått elaka kommentarer, innehållandes fula ord. Läraren kontaktade oss och frågade vad man kan göra samt berättade för oss att en polisanmälan ska göras.

Läs mer »

Nästan alla teman ger dig möjlighet att ändra färg eller bild på din bakgrund. Dessa ändringar görs under Utseende -> Bakgrund eller Utseende -> Anpassa. Gå in och leta efter bakgrundsinställningar där.

Läs mer »

Wordpress Widgets ger dig möjlighet att lägga till innehåll och funktioner till din sidomeny (eller dina sidomenyer, om du har fler än en). Exempel på detta är standardwidgets som kommer med Wordpress; för kategorier, taggmoln, sökfunktioner och så vidare.

Läs mer »