Vinnarna i Webbstjärnan utses av vår jury, bestående av flera framstående och kunniga personer. Den ändrar sammansättning från år till år, men det viktigaste är att de som sitter i juryn har spetskompetens kring internet och skolarbete

Läs mer »

Nu närmar sig nomineringen och prisutdelningen med stormsteg och vi kan här och nu presentera de 100 bästa lagen i Webbstjärnan 2014. De här lagen speglar Webbstjärnan 2014 på ett utomordentligt vis och är också en representativ bild av hur kanonbra skolarbete på webben kan se ut. Grattis till er alla!

Läs mer »

Dessa lag klarade den andra gallringen och uppfyllde våra krav på en fullständig Om-sida. Stort grattis!

Läs mer »

Idag kan vi glatt presentera årets 2231 diplomklara lag, vilket betyder att ni är 50 061 elever som får ett diplom. Stort grattis till att ni har klarat gallring 1!

Läs mer »

Sista dagen idag!

31 mars, 2014 av

Idag är det sista dagen i årets omgång av Webbstjärnan att uppfylla de grundläggande kraven på logga och Om-sida (och även få upp en komplett Om-sida för att klara gallring nummer två). Dessutom är det sista dagen att nominera till Webbstjärnans lärarpris.

Läs mer »

Årets omgång av Webbstjärnan har gett oss fler deltagande lag än tidigare år - vilket innebär att fler än någonsin arbetar aktivt med publicering av skolarbete på nätet. Vi går igenom statistiken.

Läs mer »

Tisdagen den 1:a april inleds gallringarna i årets omgång av Webbstjärnan. Har du uppfyllt de grundläggande kraven på logga och Om-sida? Har du en komplett Om-sida och klarar gallring nummer två? Vi går igenom gallringsprocessen.

Läs mer »

Det börjar dra ihop sig i Webbstjärnan 2014. Den första april börjar bedömningarna av webbplatserna och vi tänkte därför presentera vad som kan göra en webbplats till en vinnare i de olika tävlingsklasserna. Sist ut: specialpriserna. Läs alla inlägg i bloggserien här.

Läs mer »

Webbstjärnans lärarpris går till en lärare varje år som under tävlingsåret använt internet i arbetet på ett inspirerande, utvecklande och pedagogiskt vis tillsammans med sina elever. Dags att nominera - kanske kan det vara din lärare, kollega, vän eller rentav du som vinner lärarpriset i Webbstjärnan 2014?

Läs mer »

Det börjar dra ihop sig i Webbstjärnan 2014. Den första april börjar bedömningarna av webbplatserna och vi tänkte därför presentera vad som kan göra en webbplats till en vinnare i de olika tävlingsklasserna. Näst på tur: gymnasiet.

Läs mer »