Vi fortsätter nedräkningen till prisutdelningen genom att låta de nominerade berätta om sina webbplatser. Idag är det Mini Spökis vänners tur.

Läs mer »

Vinnare 2015

11 maj, 2015 av

Efter en fantastisk prisutdelning som hölls på Rival i Stockholm har nu årets Webbstjärnor korats och alla priser delats ut. Här hittar du hela listan på årets vinnare!

Läs mer »

Om mindre än en vecka avgörs Webbstjärnan 2015! Vi är superladdade och håller denna vecka på med förberedelser inför prisutdelningen.

Läs mer »

I år fick vi in rekordmånga röster till Allmänhetens pris! Aldrig har så många engagerat sig i Webbstjärnans offentliga omröstning, som i slutet var en riktigt rysare!

Läs mer »

Idag 15/4 är det sista dagen att rösta i Allmänhetens röst samt att skicka in nominering till lärarpriset. Sista chansen att lägga din röst!

Läs mer »

51 011 elever får diplom för sin medverkan i Webbstjärnan 2015 vilket är fler än förra året! Ni har gjort ett fantastiskt jobb med era webbplatser i år.

Läs mer »

Idag är det 3 dagar kvar tills vi påbörjar vår gallring. Eftersom det är fredag är det sista dagen för dig att få hjälp av vår support med din webbplats. Ring oss idag!

Läs mer »

Med 4 dagar tills vi påbörjar gallringen i tävlingen vill vi passa på att påminna om att vi öppnar Allmänhetens röst på söndag 15 mars kl. 13.00!

Läs mer »

Med bloggen meningarmedelever.se vill Annika Sjödahl på S:t Ilianskolan i Enköping främja skrivandet hos sina elever. Hon vill få sina elever att bli mer bekväma med att publicera sina texter på webben och skriva olika typer av texter. På kort tid har hon fått ihop en tävlingsklar blogg i Webbstjärnan.

Läs mer »

Läraren Karin Bergman från Stenungsund driver tillsammans med sina elever i årskurs 4 bloggen Naturdeckarna där de vill visa att NO är kul.

Läs mer »