Vill du komma igång med användning av internet i skolan? I höst arrangerar Webbstjärnan ett gäng hands on-workshops. Ta med dig kollegan och lär er hur ni kan blogga tillsammans med era elever. Workshopen är kostnadsfri för dig som deltagare.

Läs mer »

Stort tack för det här läsåret och TACK för att vi har fått ta del av ert skolarbete på webben. Vi ser fram emot fortsättningen den 9 augusti 2016. Få en påminnelse när Webbstjärnan öppnar igen.

Läs mer »

Vi vill hjälpa dig att komma igång och nyttja webben som en pedagogisk plattform. Därför arrangerar vi workshops, där en Webbstjärnan-lärare handleder dig i hur du kommer igång med din sajt tillsammans med dina elever.

Läs mer »

Vi på Webbstjärnan vill att alla skolans internetanvändare ska vara kunniga! Därför erbjuder vi bland annat kostnadsfria workshops för dig som vill komma igång att publicera skolarbete på webben. Anmäl dig till höstens tillfällen här.

Läs mer »

Vill du vara en av de första som testar Webbstjärnan 2.0? Gå en av våra populära workshops och lär dig blogga tillsammans med dina elever! Passa på att knipa din plats på ett av våra utbildningstillfällen.

Läs mer »

Jag heter Ingela Clarin och arbetar på Ängsdals skola i Bunkeflostrand utanför Malmö, där jag undervisar i svenska och engelska. I år undervisar jag på alla stadier vilket är både utmanande och spännande!

Läs mer »

En av våra workshopledare är Cecilia Johansson, lärare i svenska och SO på högstadiet i Sollentuna. Hon är också legitimerad lektor i historia med utbildningsvetenskaplig inriktning (läs avhandlingen här Högstadieungdomar skriver historia på bloggen: Undervisning, literacy och historiemedvetande i ett nytt medielandskap).

Läs mer »

Lena Åkersten började blogga med sina elever för några år sedan. Idag driver hon bloggen klasslaget.se tillsammans med sina elever och om några veckor är det dags för Lena att hålla i en workshop i Umeå.

Läs mer »

Conny Bäckström är tekniklärare, it & dataansvarig och webbmaster på Lillåns skola F-9 i Örebro. Han är också ambassadör för Webbstjärnan och erbjuder därför en heldagsworkshop om hur du kan blogga tillsammans med dina elever.

Läs mer »

I slutet av oktober håller Christer Friman en workshop i Gällivare om hur du kommer igång med en blogg tillsammans med dina elever. För honom blev klassbloggen ett sätt att öppna klassrumsdörren så att omvärlden kunde ta del av hans elevers vardag, och här berättar han själv om sin resa.

Läs mer »