Avancerat och snyggt med bredd i sitt innehåll. Teentime är en blogg som inte följer fördefinierade regler för hur en webbplats ska se ut.

Läs mer »

Webbstjärnans stora vinnare det här året var Wikiljudia som tog hem flera priser för sin tjänst som erbjuder inlästa artiklar från Wikipedia. Ett crowdsourcat entreprenörskap som samtidigt är förenligt med skolans värdegrund, påpekade juryn i sin motivering.

Läs mer »

Beseen.io är en av vinnarna i Webbstjärnan 2016 och igår vann ett brons i Webbstjärnan genom sin webbplats för deras webbutvecklingsbyrå.

Läs mer »

Femteklassarna på Sandeplanskolan har deltagit i Webbstjärnan med sin webbplats barnpratarna.se. En blogg där man får följa elevernas dagliga arbete med det digitala lärandet i fokus.

Läs mer »

Tack för en fantastisk prisutdelningen och STORT grattis till er alla! Här presenteras alla kategorier och du kan titta tillbaka på prisutdelningen i vår spellista. Spana också in hashtagen #wspris16 på Instagram, Facebook och Twitter för att ta del av prisutdelningen i sociala medier. Se alla bilder på vår Flickr.

Läs mer »

Du kommer att kunna följa prisutdelningen LIVE här på webbstjarnan.se samt under hashtagen #wspris16 på Facebook, Instagram och Twitter. Vinnarna presenteras på hotell Rival klockan 13:00. Missa inte!

Läs mer »

Idag är det The study bay som berättar om sitt bidrag, de är nominerade med en webbplats som hjälper dig med dina studier.

Läs mer »

Läs mer »

Idag är det Lässtjärnorna som berättar om sitt bidrag, de är nominerade i tävlingsklassen läs- och bokblogg, med en webbplats kring deras läsning.

Läs mer »

Idag berättar de nominerade eleverna i sportfiskeskolan om sitt arbete i Webbstjärnan 2016.

Läs mer »