Favoriterna från tipsa-kampanjen: Nalleresan.se

Under några veckor har Webbstjärnan bedrivit kampanjen ”Tipsa oss om ditt favorit-Webbstjärnanprojekt”. Vi tänkte i en serie blogginlägg redovisa de fyra mest populära. Först ut: Nalleresan.se.

Nalleresan.se beskriver en nallebjörns upptäcktsfärd genom Sverige. Färden drivs och dokumenteras av klass 4a och 4b på Sofielundsskolan i Malmö. Klasserna har tillsammans sytt en nalle som helt sonika har skickats iväg på resa genom Sverige. Nallen har i skrivande stund varit på drift i snart ett år och dennes slumpmässiga färd genom vårt avlånga land har genererat en hel rad dokumenterande blogginlägg som säger både ett och annat om Sveriges geografi.

En av de som tipsade om Nalleresan.se, skrev att Nalleresan är väl värd ett besök av många anledningar. Själva reseidén är en anledning, men dessutom har bloggen med tiden vuxit och utvecklats till att nu innehålla annat än bara själva resan.

Vi passar även på att göra en efterlysning: nallen verkar vara försvunnen! Har du tips på var den befinner sig så surfa in på Nalleresan.se och berätta! Om inte, surfa in där ändå och ta del av detta förträffliga skolarbete.

 

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Bloggat om artikeln

  • Någons favorit | Nalleresan
    16 december 2012, kl 23.32

    [...] om oss och bryr sig om vår försvunna nalle. På Webbstjärnan.se har man kunnat tipsa om sitt favorit-Webbstjärnanprojekt. Vår blogg hamnade bland [...]