Bilder på talare

Förebilder och idoler i årets konferensprogram

Förutom att en konferens är en mötesplats som erbjuder nya perspektiv och ökad kunskap så triggas min intresselampa igång när jag ser förebilder i programmet. Tänk att få lyssna på och träffa sin idol!

Kanske undervisar du i bild och har just planerat att programmera tillsammans med dina elever på nästa lektion tack vare bildavsnittet i lärarhandledningen som Christina Löfving har hjälpt oss att ta fram. Eller så har du gått webbkursen Introducera programmering för dina elever där du fått ta del av Karin Nygårds konkreta tips. Eller också är du intresserad av vad som händer i vår omvärld. Då ska du komma till Internetdagarna och gå på vårt spår.

Jag vet inte vad som får dig att hoppa i taket, men för mig betyder det mycket när jag kan få veta hur man gör – exakt. Och självklart vad jag behöver tänka på när jag gör det. Jag vill också ha olika perspektiv från olika roller. Det får du på vårt spår. På talarlistan finns lärare, rektorer, professorer och andra som arbetar med programmering eller webb utanför skolan.

Om du inte kan delta på konferensen, men är intresserad av ämnet, vill jag tipsa om:

Men främst vill jag tipsa om att delta på Internetdagarna så att du får chansen att prata med dina förebilder. Vi ses där!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.