Gästblogg: Alla kan gå på en workshop!

Jag heter Ingela Clarin och arbetar på Ängsdals skola i Bunkeflostrand utanför Malmö, där jag undervisar i svenska och engelska. I år undervisar jag på alla stadier vilket är både utmanande och spännande!

Jag håller i workshops för att jag tycker att det är viktigt att lärare känner till hur man webbpublicerar, så att de i sin tur kan lära eleverna att webbpublicera. Jag tycker att det är viktigt att eleverna webbpublicerar av många skäl: så att de inte bara konsumerar utan även producerar, så att fler kan se deras arbeten/texter/ samt ökad insyn i skolans värld.

Alla kan gå på en workshop! På en workshop bygger vi en sajt från grunden, och även om man är helt utan förkunskaper kan man hänga med. Vi jobbar lugnt och metodiskt, och ofta hjälper deltagarna varandra om någon fastnar eller missar att uppfatta något. Efter en hel dag kan hjärnan kännas trött, men oj vad du har lärt dig!

Gå på en workshop – gå tillbaka till skolan och få med dig eleverna – kör! Så lätt är det! Webbstjärnans support finns med och hjälper, varje steg på vägen. Ingen fråga är pinsam eller konstig – de hjälper till med allt.

Gå på workshop med mig i Malmö den 28 oktober och se alla tillfällen här.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.