av Therese Tjernström

I höst möter du Webbstjärnans nya supersupport

Vi har en glad kundservice (support) här på IIS, som till och med har blivit silvermedaljörer i SM i telefoni. Du har kanske varit i kontakt med dem när du mejlat info@iis.se. Till hösten kan även vi på Webbstjärnan erbjuda denna SM-vinnande support som kommer ge dig stöd och support för att skapa en webbplats tillsammans med dina elever. I augusti kommer du att möta Chris, Elin, Markus och Anton när du mejlar eller ringer oss.

Just nu är Markus och Anton på semester men det här är Chris och Elin. De har arbetat här på IIS i över 9 år! De brinner för kundnöjdhet och längtar efter att få hjälpa dig i arbetet med att publicera skolarbete på webben. De är målfokuserade och det faller sig därför naturligt för dem att hjälpa dig att nå ditt mål.

Chris kanske du känner igen, eftersom hon supportade webbstjärnor redan i höstas (2014) med deras webbplatser. Elin laddar upp inför arbetet med Webbstjärnan genom att som hockeymamma starta en hockeysajt i WordPress och hon kommer under sommaren fylla den med innehåll, samtidigt som hon lär sig än mer om WordPress. När Webbstjärnan drar igång kommer de att vara förberedda på era frågor.

Både Chris och Elin är intresserad av att träna. Vill du ha träningstips så fråga Chris, för hon är expert på att peppa alla löpare i joggingspåren. Vill du veta hur du ska bolla barnens sport med din egen då ska du fråga Elin, som är en fena på att skjutsa och hämta sina barn från deras hockeyträningar. Som du märker är Chris och Elin väldigt måna om att hjälpa till.

Det bästa med att IIS support också tar över Webbstjärnans är att vi kommer att kunna erbjuda ett mer stabilt supportteam som ska hjälpa dig att göra ett fantastiskt skolarbete på webben!

Njut av sommaren, vi ses till hösten.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.