I Webbstjärnan 2013 har vi 2520 anmälda lag

I går, den 28 februari, gick anmälningstiden till Webbstjärnan ut. Totalt 2 520 lag är anmälda och av dessa uppfyller omkring 1500 lag tävlingskraven. Tag chansen att jobba er fram mot ett guld! Använd all tid som finns under mars, den 1 april inleder juryn sitt arbete och fram till dess kan ni slipa vidare på er webbplats och se till att den uppfyller kraven.

De krav som finns för att vara med i Webbstjärnan är att ha vår logga på första sidan och en om-sida. De webbplatserna är med och tävlar, alla som uppfyller våra krav får också ett diplom. Så se till att din webbplats har Webbstjärnans logga på första sidan och en Om-sida som berättar om vilka som står bakom webbplatsen, tydliggör den pedagogiska kopplingen, hur ni förhåller till upphovsrätten samt att det finns en motivering till varför ni ska vinna Webbstjärnan.

I och med att anmälan stängde igår kan inte fler lag anmäla sig till årets tävling. Men chanserna att vinna är fortfarande öppna för alla, och vill du gå långt är mitt bästa tips att titta på de tidigare vinnarna och se vad gjorde de och vad gillar egentligen juryn, vid sidan av att ni gör skolarbete på Internet?

 

Kommenteringen är stängd för denna artikel.