Idag öppnar Webbstjärnan 2018

Nu har de nya läroplanerna tjuvstartat och du vill precis som vi utveckla dina elevers digitala kompetens. Att arbeta med en blogg och webbpublicering genom Webbstjärnan är ett enkelt sätt att närma sig frågor som rör: källkritik, upphovsrätt, kod och hur digitalt skapande går till.

Idag öppnar vi anmälan till Webbstjärnan 2018! Från klockan 13.00 kan skapa webbplatser! Precis som vanligt är det kostnadsfritt och är du osäker på hur man gör finns det kurser på nätet som du kan gå för att komma igång. Visst är du lika peppad som vi? Varmt välkomna!

Utveckla dina elevers digitala kompetens med Webbstjärnan.

Webbstjärnan är Internetstiftelsen i Sveriges skolsatsning för att ge elever i grund- och gymnasieskolan möjligheten att lära sig webbpublicering och genom att använda en blogg för att publicera sina skolarbeten. Satsningen är kostnadsfri och du får som pedagog möjlighet att skapa en webbplats med valfri ledigt domännamn och får hjälp och stöd i arbetet att tillsammans med dina elever publicera skolarbete på nätet. Vi har både kurser och support. Läs mer om hur Webbstjärnan går till här...

Kommenteringen är stängd för denna artikel.