Jag hittade en bild, som jag vill använda på min blogg

Vår nya infografik "Jag hittade en bild, som jag vill använda på min blogg" är en guide i hur du ska förhålla dig till bilder på nätet. Perfekt att sätta upp i klassrummet!

Ladda ner den och sätt upp den i klassrummet!
Ladda hem genom att högerklicka och välj "Spara mål som..." (formuleringen kan variera i olika webbläsare) för att spara den som PDF.

Tips!

jag-hittade-en-bild-460x650

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Bloggat om artikeln

  • Jag tog en bild av min kompis… Nu då? | Rektor Lina bloggar
    4 februari 2014, kl 08.34

    […] Webbstjärnan har gjort en infografik som visar vad vi alla, både vuxna och barn/ungdomar, kan tänka på innan vi publicerar en bild på internet ”Jag tog en bild av min kompis, nu då?”. Ladda ner den här. Sätt gärna upp i arbetsrum och klassrum. Webbstjärnan har även gjort en infografik med rubriken ”Jag hittade en bild, som jag vill använda på min blogg”. […]