Kolla in de nya klassbloggsmallarna i nya Webbstjärnan!

Nytt för dig som kommer att använda Webbstjärnan i höst är att vi har mallar. Målet är att göra det än enklare att använda Webbstjärnan som en del av undervisningen tillsammans med elever. Vi har olika mallar för olika bloggar, och du kan självklart välja att använda en tom mall och bygga din webbplats utifrån dina egna tankar.

I många år har en av de vanligaste användningsområdena för Webbstjärnan varit att pedagoger skapar klassbloggar. Och för att underlätta detta har vi skapat tre olika klassbloggsmallar. De har alla samma struktur, men bygger på olika teman som har olika utseenden.

Vi ger dig möjlighet att tjuvkika på klassbloggsmallarna nedan.

Den klassiska klassbloggen!
Den moderna klassbloggen
Den personliga klassbloggen

Först kommer den klassiska klassbloggen!

Screen Shot 2015-08-12 at 10.45.35

I den här mallen använder vi ett standardtema - och du få en färdig struktur. Du kan lätt byta utseende på webbplatsen genom att ladda upp en personlig bild i sidhuvudet.

Sedan har vi den moderna klassbloggen
Screen Shot 2015-08-12 at 10.51.53

Sist men inte minst finns även den personliga klassbloggen

Screen Shot 2015-08-12 at 10.53.02

Vi öppnar för dig att skapa en webbplats på måndag den 17 augusti och vill du bli påmind så gör vi gärna det genom att mejla! Det är bara att anmäla sig här!

Och självklart innehåller Webbstjärnan andra mallar för andra användningsområden, jag berättar mer om dessa imorgon! Och de som deltar får som vanligt, en valfri, ledig .se-adress och alla support i världen! Vi ser fram emot att ses på webben!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.