Internetdagarna 2012 av Linda Svanberg CC by

Kommer du på den viktigaste dagen om Internet i skolan?

På måndag den 25 november kommer vi att ha genomföra vårt spår på Internetdagarna, för er som vill följa det som sker på plats finns det fortfarande möjligheter att anmäla sig .

Vi kommer bland annat få höra Jimmy Wales en av grundarna till Wikipedia prata om tankarna bakom Wikipedia. Men även få möjlighet att höra Anette Holmqvist från Skolverket prata om hur skolverket stödjer skolor, lärare i arbetet med it i skolan, och vilket material som de har kring att arbeta med integritet. Till vårt spår kommer även Googles David Mothander och lärare som kommer prata om hur de arbetar med att skydda elevers integritet på nätet inom ramen för ett arbete med webbpublicering.

Om du inte kan delta på plats på Waterfront, kommer det finns möjligheter att ta del av vårt spår via webben, allt kommer att livesändas, Webstjärnans David kommer att blogga och Linda Svanberg kommer även i år att rita och sammanfatta delar av föreläsningarna genom sketchnotes.

Så på måndag den 25 nov händer det, vi hoppas innerligt att du kommer att vara där, antingen på platser eller via webben.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.