Nominerad 2011 – Lag Din dröm Min vardag

Tävlande i tävlingsklassen Bästa projektarbete är webbplatsen Din dröm Min vardag. En webbplats som är skapad inom ramen för projektarbete 100p av två tredjeklassare på YBCgymnasiet i Sickla.

Din dröm Min vardag

De berättar följande om sitt projekt:

Vårt projekt öppnade våra ögon för något helt nytt, vi ville göra något annorlunda, vi ville inte trycka tröjor eller göra en film om trafik. Vi ville göra något stort och där av blev vår resa till Kenya och till Afrikas största slumområde till.

De som skapat projektet är två engagerade och hårt jobbande elever som ger 1000 procent och som inte ger sig för ens de har perfektion.

Att arbeta med en webbplats hur har det varit?

Det skulle bli en enkel webbplats för ett svårt problem och det lyckades vi med. Det var bra marknadsföring för vår bok och det var kul att gå igenom vår resa ännu en gång fast på webben.

Vad har ni lärt er av att arbeta med er webbplats?

Genom att använda vår kreativitet så har vi lärt oss att visa vårt engagemang på ett nytt sätt. För att ge större förståelse och en positiv bild av Kibera så kan vi nå fler genom vår webbplats. Att skapa denna webbplats har öppnat vår kreativitet och gett oss en bättre teknik.

Vilken anser ni vara er största konkurrent?

HOT-NXT har en väldigt bra hemsida med en bra design. De har en bra ide för dem som redan har ett intresse.

Vad tror ni om er chanser att vinna?

Även fast HOT-NXT har en bra design med en bra ide så anser vi fortfarande att vårt projekt och vår hemsida kan skapa större intresse och en bättre insikt socialt. Vi tror att vi kan nå ut till fler och att vi har en bra chans att vinna.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.