Nominerad 2012 – www.emma.manhemspanska.se

Tävlande i tävlingsklassen Grundskola 6-9 är webbplatsen www.emma.manhemspanska.se. En webbplats som är skapad av en nioklassare på Manhemsskolan.

Vem är du?

Är en tjej som heter Emma och går i 9:an på Manhemsskolan i Kalix.

Hur har det varit att skapa en webbplats?

Det har varit kul att få skapa en webbplats, eftersom man har fått designa den som man vill och vi har varit noggranna med jobben vi gjort när vi vet att dom skulle ut på Internet. Det har varit mycket lärorikt att få göra en hemsida.

Vad har du lärt dig av att arbeta med er webbplats?

Jag har lärt mig mycket ex. hur man gör en webbplats och hur man lägger ut den på nätet, vilket är bra att kunna när man ska ut i arbetslivet. Har även lärt mig hur man vet att man får använda vissa bilder mm. och hur man använder olika medier.

Vilken anser du vara din största konkurrent?

Kraftig.se

Vad tror du om dina chanser att vinna?

Jag tycker det är hård konkurrens men hoppas att jag får något pris.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.

Kommentarer

  • Margurite 14 maj 2012, kl 18.39

    Heja Emma! Jag håller självklart tummarna:) Los dos.