Häggviksbladet av Nils Cronestrand

Nominerad 2012 – www.haggviksbladet.se

Tävlande i tävlingsklassen Gymnasiet är webbplatsen www.haggviksbladet.se. En webbplats som är skapad av elever från årskurs 1, 2 och 3 på Häggviks Gymnasium.

Vilka är ni?

Vi är en skoltidning för de som går på Häggviks Gymnasium. Vi riktar in oss på personal och elever som går eller har gått på Häggviks Gymnasium.

Vi är fyra elever som går på media utbildningen på Häggviks Gymnasium som är en Gymnasiesärskola med ca 200 elever. Vi som arbetar på HB redaktionen går i olika årskurser.
Vi heter Linus Holmberg (åk2), Katrin Karlsson (åk1), Niclas Ericsson (åk1) och Anna Andersson (åk3) Vår lärare heter Maria Palmquist.

Hur har det varit att skapa en webbplats?

Det har varit roligt och utmanande att få ut allt i rätt tid. För Katrin som är med för första gången har det varit spännande och lärorikt. jag Linus har fått tagit mig lite mer ansvar än de andra som jag jobbar med. Det har varit ett rent nöje och ibland så har jag tagit mig vatten över huvudet.

Vad har ni lärt er av att arbeta med er webbplats?

Publicera bilder, korrekturläsa, skriva så att läsarna förstår.

Vilken anser ni vara er största konkurrent?

Vi tycker att bidraget Elfte September är vår- största konkurrent för att de har jobbat med sidan och utseendet och att de har skrivit texterna på ett intressant sätt.

Vad tror ni om er chanser att vinna?

Vi hoppas att vi kommer långt i denna roliga tävling som ni anordnar!

Kommenteringen är stängd för denna artikel.