av Martina Wärenfeldt på MStudio

Nominerad 2013 – www.isladd.se

En av de tävlande i tävlingsklassen Entreprenörskap är webbplatsen www.isladd.se som är skapad av Adam och Mattias från JB Gymnasiet i Växjö.

Vilka är ni?

- Vi är två glada och drivna killar från JB Gymnasiet i Växjö. Vi älskar att anta nya utmaningar vilket har gett oss så mycket mer än bara bättre självförtroende. Vi tror att vi båda kan komma väldigt långt och uppnå våra mål samtidigt som vi får med oss riktigt roliga minnen!

Hur har det varit att skapa en webbplats?

- Trots att väldigt mycket tid har gått åt har det varit otroligt kul! I början av skapandet hade vi svårt att bestämma oss för design och vilket system för vår webbshop, dock är vi givetvis glada idag för de val vi har gjort.

Vad har ni lärt er av att arbeta med er webbplats?

- Kunskaperna inom webbpublicering har tagits till helt nya nivåer! Vi har använt oss av WordPress och tillägget WooCommerce och således har vi lärt oss otroligt mycket inom kodningsspråket PHP och CSS. Vi har även lärt oss om hur det kan vara att driva en e-butik.

Vilken sajt anser ni vara er största konkurrent?

- Staythere.se är förmodligen vår största konkurrent. Dels för att de vann första pris i bästa webb i tävlingen hos Ung Företagsamhet och dels för att deras hemsida ser bra ut.

Vad tror ni om era chanser att vinna?

- Vi tror och hoppas på att våra chanser är höga. Vår hemsida är lätt att förstå, funktionell och samtidigt professionell.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.