Nominerad 2016: Thestudybay.eu en webbsida som hjälper dig med studierna

Idag är det The study bay som berättar om sitt bidrag, de är nominerade med en webbplats som hjälper dig med dina studier.

Vilka är ni?

Vi är fem sköna teknikare från Brommangymnasiet som alla har ett väldigt stort intresse för webbutveckling och dess funktion/påverkan av samhället. Därför har vi gått samman för att skapa en webbsida vars mening är att hjälpa personer med studier.

Hur har det varit att skapa en webbplats?

Ett stort lärorikt äventyr. Vi har haft det otroligt rolig men även upplevt svårigheter vid vissa tillfällen. Men tack vare vår förmåga att samarbeta i gruppen så har vi löst dessa svårigheter och kunnat kommit såpass långt som vi har gjort idag.

Vad har ni lärt er av att arbeta med er webbplats?

Oj, vart ska vi börja. Vi har till största del lärt oss att arbeta i grupp på ett helt nytt sätt, där alla var tvungna att ta sitt ansvar för att detta arbete skulle fungera så bra som möjligt.
Vi har även utvecklat våra kunskaper för HTML, CSS och förvärvat nya kunskaper i former utav PHP,
JavaScript, MySQL och JQuery.

För att få projektet så strukturerat som möjligt behövde vi planera hela sidan från grunden. Resultat av detta blev att vi lärde oss mer planeringsteknik och hur man strukturerar en webbsida. Genom många möten och dokumentation blev planeringen utförlig och vi kunde därmed skapa TheStudyBay.

Vilken sajt anser ni vara er största konkurrent?

Vi ser både Time13 Ideologi och Exacode som värdiga konkurrenter till TheStudybay. Båda sidorna har nytänkande och intressanta koncept. Vi tror dock starkt på vår idé och därför kommer det bli väldigt spännande den 9:onde Maj.

Vad tror ni om er chanser att vinna?

Vi har skapat en fungerande webbsida som hjälper olika personer runt om i Sverige med studierna! Och med tanke på all tid och ambition som har lagts ner på sidan så hoppas vi på det bästa!

Stort grattis till nomineringen, hur det går i den rafflande konkurrensen mot de andra webbplatserna får vi veta den 9 maj på Rival. Du kan följa livesändningen genom att anmäla dig här.

Bilden är gjord av TheStudyBay

Kommenteringen är stängd för denna artikel.