Nominerad 2016: Wikiljudia en sajt som bygger på en unik och sympatisk idé

Vem är du

Jag heter Mattias och går i 9:an på Södertörns friskola.

Berätta hur har det det varit att skapa en webbplats?

Det har varit otroligt roligt och lärorikt att skapa få skapa en webbplats. Det har varit roligt att få försöka göra en egen variant av wikipedia inklusive deras logotyp (fast då ändrad så den passar till wikiljudia).

Vad har du lärt dig?

Jag har lärt mig väldigt mycket och om väldigt olika saker, eftersom jag har läst in artiklar om så olika saker. Dessutom har jag lärt mig mer om bildredigeringsprogrammet GIMP under tiden jag har modifierat wikipedia globen. Det har även varit väldigt intressant och lärorikt att höra sin egen röst på inspelningar.

Vilka anser du är dina största konkurrenter i årets omgång av Webbstjärnan?

Båda andra bidragen i min kategori är väldigt väl gjorda och svåra motståndare.

Kommer du vinna?

ag tror att mina chanser att vinna är stora då jag har en unik och sympatisk idé.

Stort grattis till nomineringen, hur det går i den rafflande konkurrensen mot de andra webbplatserna får vi veta den 9 maj på Rival. Du kan följa livesändningen genom att anmäla dig här.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.