Foto av CC BY-SA 3.0, det är vi själva som gjort bilden. 

Nominerad 2017: Haja Simning lär dig simma

Sist ut att blogga om sitt bidrag är Haja Simning, som lär ut simning genom film. Tips till dig som inte deltar på prisutdelningen imorgon, följ den live här på Webbstjärnans webbplats klockan 13!

Vilka är ni?

Jag heter Elsa Wetter och min lärare heter Mikael Tylmad.

Hur har det varit att skapa en webbplats?

Det har varit roligt och lärorikt, men också lite stressigt när det var mycket annat i skolan som t.ex. de nationella proven. Då kunde man inte ha hemsidan som prio ett, trots att jag ville det.

Vad har ni lärt er av att arbeta med er webbplats?

Det var roligt att stå framför kameran, och hela filmningen som vi gjorde i simhallen var också spännande. Men en av de bästa sakerna jag lärde mig handlade om mitt självförtroende. I början kände jag att filmerna kanske inte blev så bra, och jag visste inte om jag egentligen ville publicera allt. Men sen när jag väl tittade igenom materialet så kändes det mycket bättre. Så nu tänker jag att man ska inte döma ut sig själv för fort!

Vilken sajt anser ni vara er största konkurrent?

Alla andra bidrag känns väldigt bra, så det känns svårt att välja ut bara en som den största konkurrenten. Men framstegisvenska.se känns som den kommer gå väldigt långt i tävlingen.

Vad tror ni om era chanser att vinna?

Jag tror att mina chanser att vinna är stora.

Kommenteringen är stängd för denna artikel.